REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

HENKILÖTIETOLAIN (523/99) 10 §:N MUKAINEN REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Fit Hyvinkaa, Kiertotie 3 B 05840 Hyvinkää 

2. Rekisteriasiat

Rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin vastaa janne.virtanen@hyvakunto.com

3. Rekisterin nimi

Fit Hyvinkään asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteiden hoitaminen. Asiakkaan ja Fit Hyvinkään oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Fit Hyvinkään ja/tai sen yhteistyökumppaneiden, mainostajien tms. mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Fit Hyvinkään viestimien ja palvelujen kautta.

5. Rekisterin tietosisältö

Käyttäjätiedot:
Nimi, yritys, työosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Segmentointitiedot:
Verkkosivuston, uutiskirjeiden ja muun sähköisen tiedotus- ja markkinointimateriaalin käyttäjämäärä ja käyttäjäkunnan rakenne sekä kampanja-, tuote- ja muihin palautteisiin ja olosuhteisiin liittyvä tieto, jotka mahdollistavat tuotteista ja palveluista informoimisen.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat Fit Hyvinkään asiakasrekisteri ja kolmansien osapuolten tarjoamat markkinointirekisterit. Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja. Fit Hyvinkään asiakas- ja markkinointirekisterin tietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös Fonecta Oy:n, Suomen Asiakastieto Oy:n ja Väestörekisterikeskuksen ja muun osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa asiakasrekisteripalvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Fit Hyvinkää ei luovuta rekisteritietoja ilman rekisteröidyn lupaa muutoin kuin lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Fit Hyvinkää ei luovuta konserniyhtiöitään lukuun ottamatta henkilötietoja muille yrityksille niiden suoramarkkinointitarkoituksia varten. Fit Hyvinkää voi luovuttaa henkilötietoja toiselle samaan konserniin kuuluvalle yhtiölle rekisterin käyttötarkoituksen edellyttämässä laajuudessa. Fit Hyvinkää voi myös luovuttaa henkilötietoja käyttämilleen alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille, joita Fit Hyvinkää käyttää rekisterin käyttötarkoituksen mukaisten tehtävien suorittamiseen. Henkilötietoja voidaan luovuttaa lakiin perustuvien vaatimusten mukaisesti, esimerkiksi Suomessa tai muissa maissa, joissa henkilötietoja käsitellään, toimivien viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä tavalla.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttöä palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilö ja markkinointitiedot säilytetään luottamuksellisina. Fit Hyvinkää tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin keinoin turvattu. Fit Hyrylä käyttää kolmasien osapuolten sovelluksia, ja niiden tarjoamia turvapalveluita hyväkseen.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus milloin tahansa perua Fit Hyvinkään uutis-ja markkinointikirjeiden tilaus sekä siten kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Tietosuojaseloste

Keitä me olemme?

Tämä tietosuojaseloste kertoo Anatomia Finland oy:n yksityisyydensuojaa koskevista käytännöistä. Rekisterin nimi on Fit Hyvinkään markkinointirekisteri ja sen rekisterinpitäjä on Fit Hyvinkään
 Suomessa yritystunnuksella 2421389-5 rekisteröity yritys, jonka rekisteröity kotipaikka sijaitsee osoitteessa Ahontie 6 05200 Rajamäki.

Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi, ja sitoudumme suojelemaan sitä. Seuraavaksi kerromme perusteet, joiden pohjalta käsittelemme tietoja, joita kerätään sivustolla vieraillessasi. Lue teksti huolella ymmärtääksesi, mitkä ovat käytäntömme tietojesi keräämisen ja käsittelyn yhteydessä.

Kuinka keräämme tietojasi?

(a) Sinulta itseltäsi

Kun täytät sivustollamme lomakkeita ja jätät yhteydenottopyyntöjä, tietosi tallentuvat meille. Meille antamiisi tietoihin kuuluvat esimerkiksi tiedot, joita täytät lomakkeisiin yhteydenottopyynnön yhteydessä, tilatessasi palveluja, lisäämällä sivustolle jotain, esimerkiksi kommentoidessasi artikkeleita. Rekisterissä käsitellään muun muassa seuraavia tietoja: perushenkilötiedot, kuten nimi, yhteystiedot, sähköpostiosoite ja yritystiedot. Palveluun liittyvät tiedot, kuten ilmoittamasi kiinnostustiedot; käyttäjätunnus ja salasana; suoramarkkinointiluvat- ja kiellot.

(b) Käyttämällä evästeitä

Lisäksi käytämme niin sanottuja evästeitä kerätäksemme yleisesti internetin käyttöäsi koskevaa tietoa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi IP-osoitteet, selaimen versio, käyntikertojen määrä ja vastaavat internetin käyttöä ja sivuston käyntikertoja koskevat tiedot. ”Eväste” on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneesi kiintolevylle. Evästeiden avulla voimme parantaa sivustoamme ja tarjota tarpeisiisi tarkemmin räätälöityjä palveluja, esimerkiksi tallentamalla suosikkisi ja tunnistamalla sinut aina, kun palaat sivuillemme. Voit estää evästeiden tallentumisen aktivoimalla evästeisiin liittyvät asetukset internet-selaimestasi. Huomio kuitenkin, että jos et hyväksy evästeitä, se saattaa estää pääsysi joihinkin sivustomme toimintoihin.

Tietojesi siirto Internetissä

Valitettavasti tietojen siirto internetissä ei ole täysin turvallista. Siksi vastaat tekemästäsi tiedonsiirrosta itse.

Vastaanotettuamme tietosi käytämme tiukkoja menetelmiä ja turvallisuustoimenpiteitä, jotta estäisimme asiattomien pääsyn tietoihisi. Emme kuitenkaan voi taata, että meille antamasi tiedot ovat täysin suojassa kolmansien osapuolten väärinkäytöksiltä. Saatuasi (tai valittuasi) salasanan, jolla saat käyttöoikeuden sivuston määrättyihin toimintoihin, olet itse vastuussa salasanan säilyttämisestä salaisena. Edellytämme, ettet paljasta salasanaa kenellekään.

Miten käytämme tietojasi?

Käytämme sivustoltamme keräämiämme tietoja, jotta voimme:

taata, että sivuston sisältö näkyy ja toimii sinulle ja tietokoneellesi kaikkein tehokkaimmassa muodossa

tarjota sinulle meiltä (tai kolmansilta osapuolilta, tilanteesta riippuen) tilaamiasi tietoja, tuotteita ja palveluja

täyttää välillemme syntyneiden sopimusten mukaiset velvollisuutemme

sallia sinulle halutessasi pääsyn sivustomme vuorovaikutteisiin toimintoihin

ilmoittaa sinulle palveluamme koskevista muutoksista

käyttää tietojasi asiakaspalvelua varten ja Anatomia Finland OY:n markkinointitarkoituksiin

Kenelle luovutamme tietojasi?

Tämän tietosuojaselosteen mukaisesti ja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa voimme luovuttaa henkilötietojasi seuraaville kolmansille osapuolille:

(a) Konserniyhtiöt ja ulkopuoliset palveluntarjoajat

Voimme luovuttaa henkilötietojasi konserniimme kuuluville yrityksille eri puolilla maailmaa sekä palveluntarjoajille, jotka ovat kolmansina osapuolina yhteistyössä kanssamme.

Oikeutesi nähdä, muuttaa tai poistaa keräämämme tiedot

Halutessasi voit milloin tahansa ilmoittaa, ettet halua enää vastaanottaa suoramarkkinointiviestejä Fit Hyvinkäältä. Viestit sisältävät ohjeen, jonka avulla voit lakata vastaanottamasta markkinointimateriaalejamme. Voit myös ilmoittaa oman kuntoklubisi toimipistevastaavalle, mikäli et halua enää vastaanottaa markkinointiviestejä.

Sinulla on oikeus nähdä sinusta kerätyt ja tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia sinua koskevan virheellisen tiedon korjaamista. Jos haluat nähdä hallussamme olevat, sinua koskevat tiedot tai pyytää tällaisten tietojen korjaamista, ota sähköpostitse yhteys osoitteeseen janne.virtanen@hyvakunto.com

Muut www-sivut

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muille internet-sivuille, joita emme valvo ja joita tämä tietosuojaseloste ei koske. Jos siirryt muihin sivustoihin linkkien kautta, kyseisten sivustojen ylläpitäjät saattavat kerätä ja käsitellä henkilötietojasi tavalla, joka poikkeaa meidän tavastamme.

Tietosuojan muutokset

Meillä on oikeus muuttaa tai päivittää tätä tietosuojaselostetta milloin tahansa. Ilmoitamme kaikista muutoksista päivittämällä tietosuojaselosteen yläosaan merkityn päivämäärän. Suosittelemme, että luet tietosuojaselosteen säännöllisin väliajoin uudelleen.

Tietosuojaa koskeva seloste

Rekisterinpitäjä

()
Myöhemmin tässä selosteessa Yritys

Tietosuoja-asioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö



Henkilörekisterin nimi

asiakas- ja markkinointirekisteri

Kerättävät henkilötiedot

Keräämme asiakassuhteen hoitamiseksi tarpeellisia henkilötietoja, kuten asiakkaan nimi ja yhteystiedot sekä palvelun käyttäjätietoja. Keräämme henkilötiedot rekisteröidyltä itseltään sekä muista julkisista saatavilla olevista viranomaisen ylläpitämistä rekistereistä ja muista ulkoisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä tai muusta vastaavasta julkisesta yritysrekisteristä. Lisäksi keräämme yhteydenottolomakkeiden täyttäneiden tiedot ja käytämme niitä edellä mainittuihin asiakassuhteen ylläpitämiseen liittyviin tarkoituksiin.

Henkilörekisterin käyttötarkoitus ja käsittelyperuste

Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa verkkopalvelun testaukseen, asiakassuhteen hoitamiseen sekä palveluista tiedottamiseen ja neuvontaan. Saatamme käyttää rekisteröidyn tietoja käyttäjätilastojen keräämiseen ja näiden analysointiin. Kerättyjä tietoja käytetään myös markkinointiviestintään. Henkilötietojen käsittely markkinointiviestintään perustuu henkilön antamaan suostumukseen yhteydenottolomakkeella. Suoramarkkinointi lopetetaan asiakkaan pyynnöstä. Henkilö voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla siitä edellä mainitulle yhteyshenkilölle. Henkilötietojen käsittely voi olla tarpeen Yrityksen ja rekisteröidyn välisen asiakassuhteen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Yrityksellä on oikeutettu etu käsitellä henkilötietoja markkinointi-, palvelu- ja asiakasanalyyseissa ja palvelun testauksessa. Markkinointitarkoituksiin saattaa liittyä myös profilointia. Rekisteröidyllä on tällöin oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoihin on pääsy vain asiakassuhteen hallinnoinnista ja markkinoinnista vastaavilla henkilöillä.

Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Mahdollisissa tietojen luovuttamisen ja siirtämisen tilanteissa noudatetaan tietosuojalainsäädännön vaatimaa tietosuojan tasoa ja muita tarvittavia turvatoimia.

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palvelujamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi sekä kohdentaa mainontaa. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön tai tyhjentää evästeet selaimen asetuksista.

Rekisterin suojaus

Suojaamme henkilötietoja asianmukaisin teknisin ja organisatorisin menetelmin. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin tietoturvakeinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt, ennalta nimetyt henkilöt.

Henkilötietojen säilytysaika ja hävittäminen

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty ja käsitelty, tai sopimuksen täytäntöön panemiseen tai niin kauan kuin laki ja säännökset niin edellyttävät. Tämän jälkeen henkilötiedot tuhotaan asianmukaisesti.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet:

  1. Rekisteröity pääsee pyytäessä häntä koskeviin henkilötietoihin liikesalaisuuden ja sisäisten arvioiden sallimissa rajoissa. Tarkastuspyyntö tulee lähettää edellä mainitulle yhteyshenkilölle kirjallisesti ja allekirjoitettuna sekä henkilön on tunnistauduttava luotettavalla tavalla.
  2. Rekisteröity voi pyytää tietojen oikaisua, jos tiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä.
  3. Rekisteröity voi pyytää tietojen poistamista, milloin niiden käsittelyyn ei ole tietosuojaa koskevassa lainsäädännössä tarkoitettua ja rekisteröidyn suostumuksesta riippumatonta syytä.
  4. Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, jos tietojen oikeellisuus tai lainmukaisuus näin edellyttää, tai vastustamisoikeuden mukaisesti rekisteröity pyytää rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä vain tietojen säilyttämiseen.
  5. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin Yrityksen oikeutetun edun perusteella.
  6. Rekisteröity voi pyytää tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle, mikäli se on turvallista ja teknisesti mahdollista.
  7. Rekisteröidyn tulee lähettää oikeuksiaan koskevat pyynnöt kirjallisena tai sähköpostitse seuraavilla yhteystiedoilla:


Tarkastus-/muu henkilötietoihin kohdistuva pyyntö

Yritys vastaa pyyntöihin 1 kuukauden sisällä pyynnön esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa.